USS Montgomery (LCS 8) și fregata HMAS Stuart a Royal Australian Navy au desfășurat operațiuni în Marea Chinei de Sud

Eduard Pascu |
Data publicării:
USS Montgomery
USS Montgomery

Timp de șase zile nava de luptă USS Montgomery a efectuat operațiuni împreună cu fregata HMAS Stuart (clasa Anzac) a Royal Australian Navy și cu nava de realimentare a flotei, HMAS Sirius (O 266) în Marea Chinei de Sud, transmite defence blog.

În timp ce navigau pe mare, Montgomery, Stuart și Sirius au efectuat exerciții de comunicare, tactici de divizie, operațiuni bilaterale de zbor și schimb de personal, toate concepute pentru a aborda prioritățile comune de securitate maritimă și pentru a spori interoperabilitatea.

De asemenea, s-au realizat două realimentări pe mare cu HMAS Sirius, marcând pentru prima dată când un LCS a primit combustibil de la o navă aliată în timp ce se afla în marș.

Montgomery a putut să funcționeze în siguranță și profesional cu două nave ale Royal Australian Navy atunci când ne-am întâlnit în ocean deschis, demonstrând că navele noastre sunt foarte similare din punct de vedere tactic, tehnic și operațional”, a declarat comandorul Matthew Richter, comandant al echipajului USS Montgomery. „Oportunitatea de a ne pregăti împreună și de a îmbunătăți abilitățile noastre de interoperabilitate maritimă este excelentă. De asemenea, aceasta este prima dată când mulți dintre membrii echipajului au navigat cu aliații noștri australieni, ceea ce face acest exercițiu foarte special pentru mulți. "

Stuart și Sirius sunt în prezent în desfășurare în Indo-Pacific pentru a sprijini securitatea și stabilitatea regională.

Atașat la Destroyer Squadron 7, USS Montgomery este în misiune în zona de operațiuni a Flotei a 7-a din SUA, în sprijinul securității și stabilității în Indo-Pacific.

Flota a 7-a a SUA, cea mai mare, desfășoară operațiuni navale în sprijinul intereselor naționale în zona Indo-Pacific alături de alte 35 de nave ale altor națiuni pentru a construi parteneriate care să încurajeze securitatea maritimă, să promoveze stabilitatea și să prevină conflictele.

Vezi și: US Navy a reluat desfășurarea de nave în Pacific

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel