US Army va avea, în curând, un sistem de gestionare a luptelor electromagnetice sau EWPMT

Eduard Pascu / 29 oct 2019 / 15:17

Contractorul de apărare al SUA, Raytheon Co, a anunțat că intră în faza finală de dezvoltare a U.S. Army’s Electronic Warfare Planning and Management Tool sau EWPMT, transmite defence blog.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Raytheon dezvoltă Capability Drop 4 al EWPMT în cadrul unui contract de mai multe milioane de dolari pentru US Army

EWPMT este o soluție de gestionare a luptelor electromagnetice necesar US Army, fiind primul instrument de acest gen care planifică, gestionează și controlează senzorii și sistemele în spectrul electromagnetic, oferind informații critice despre ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă într-un mediu cu multe semnale. 

"EWPMT oferă US Army libertatea de a adăuga noi capabilități și algoritmi, astfel încât să poată gestiona un spectru electromagnetic din ce în ce mai complex", a declarat Niraj Srivastava, managerul liniei de produse pentru Raytheon Electronic Warfare Systems. „Și deoarece folosește o arhitectură deschisă, instrumentul poate fi implementat și cu alte servicii militare.”

 

Vezi și: Prototip US Army pentru război electronic

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy