US Army a prelungit termenul pentru modernizările vehiculelor Stryker

Eduard Pascu / 13 apr 2020 / 15:08

Producătorii care s-au angajat în contractul de modernizare a flotei de vehicule Stryker ale US Army, cu un tun de 30 mm și un nou tip de blindaj, au acum două luni suplimentare pentru a-și depune propunerile. Acest lucru nu trebuie să afecteze punerea în practică a modernizărilor care sunt programate să înceapă în 2022, transmite Janes.

US Army a anunțat, pe 3 aprilie, că producătorii care concurează în programul Medium Caliber Weapons System (MCWS) au acum termen până la 10 august să-și prezinte documentația, mostrele de tun și tipul de blindaj. Această decizie a fost luată pentru a menține concurența într-un moment în care efectele coronavirusului COVID-19 au afectat mai multe companii din industria de apărare.

"Extensia este rezultatul faptului că mulți producători au sistat lucrul, inclusiv cercetarea și au fost impuse restricții de călătorie din cauza COVID-19 lucru care împiedică progresul și ofertele", se arată într-un email transmis de Ashley John, directorul programului Ground Combat Systems, înaintat către US Army.

Inițial, companiile au avut până la 8 iunie termen să livreze eșantioanele lor de ofertă MWCS, denumite și „probe de sistem gata pentru producție", modele de blindaj și documentația tehnică. Dar la jumătatea lunii martie, managerul programului a ales să acorde producătorilor o prelungire cu 30 de zile a termenului.

Dar, US Army a primit solicitări din partea producătorilor și a ales să extindă și mai mult termenul de livrare pentru toate, inclusiv documentație, până pe 10 august.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy