US Army a prelungit termenul pentru modernizările vehiculelor Stryker

Eduard Pascu |
Data publicării:

Producătorii care s-au angajat în contractul de modernizare a flotei de vehicule Stryker ale US Army, cu un tun de 30 mm și un nou tip de blindaj, au acum două luni suplimentare pentru a-și depune propunerile. Acest lucru nu trebuie să afecteze punerea în practică a modernizărilor care sunt programate să înceapă în 2022, transmite Janes.

US Army a anunțat, pe 3 aprilie, că producătorii care concurează în programul Medium Caliber Weapons System (MCWS) au acum termen până la 10 august să-și prezinte documentația, mostrele de tun și tipul de blindaj. Această decizie a fost luată pentru a menține concurența într-un moment în care efectele coronavirusului COVID-19 au afectat mai multe companii din industria de apărare.

"Extensia este rezultatul faptului că mulți producători au sistat lucrul, inclusiv cercetarea și au fost impuse restricții de călătorie din cauza COVID-19 lucru care împiedică progresul și ofertele", se arată într-un email transmis de Ashley John, directorul programului Ground Combat Systems, înaintat către US Army.

Inițial, companiile au avut până la 8 iunie termen să livreze eșantioanele lor de ofertă MWCS, denumite și „probe de sistem gata pentru producție", modele de blindaj și documentația tehnică. Dar la jumătatea lunii martie, managerul programului a ales să acorde producătorilor o prelungire cu 30 de zile a termenului.

Dar, US Army a primit solicitări din partea producătorilor și a ales să extindă și mai mult termenul de livrare pentru toate, inclusiv documentație, până pe 10 august.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel