Unul dintre cei doi militari români răniţi în Afganistan a fost transportat în Germania

S.I. Catalin |
Data publicării:

Unul dintre cei doi militari răniţi, luni, în timp ce se aflau în misiune în Afganistan a fost transportat în Germania, a anunţat, printr-un comunicat de presă transmis miercuri, Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit sursei citate, fruntaşul Ionuţ Burlacu a fost transferat la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate, starea lui de sănătate fiind stabilă.

Caporalul clasa a III-a Laurenţiu Bogatu şi fruntaşul Ionuţ Burlacu, din Batalionul 300 Protecţia Forţei ''Sfântul Andrei'', au fost răniţi în timp ce executau o misiune de patrulare interioară în Baza Aeriană Kandahar.

Conform sursei citate, pe timpul executării misiunii, maşina de luptă de tip MRAP în care se aflau militarii s-a răsturnat.

Cauzele evenimentului sunt în curs de cercetare de către o comisie constituită la nivelul unităţii. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel