Un vehicul blindat al forțelor armate ucrainene a trecut peste un dispozitiv exploziv (Foto)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Zece militari ucraineni au fost răniți într-o explozie, după ce în cursul zilei de marţi, transportorul blindat în care se aflau a trecut peste un dispozitiv explozibil neidentificat, în regiunea Donețk.

În jurul orei 9:30 a.m., pe 9 iunie 2020, un transportor blindat KrAZ Spartan al Forțelor Armate Ucrainene, fiind ultimul autovehicul care se afla în componenţa unui convoi militar, a trecut peste un dispozitiv exploziv neidentificat în orașul Avdiyivka, regiunea Donețk, precizează agenţia UNIAN şi publicaţia Ukrinform.net.

În urma detonării dispozitivului exploziv, 10 militari ai Gărzii Naționale a Ucrainei, care se aflau în transportorul blindat, au scăpat cu viaţa, suferind răni minore, precizează presa ucraineană, menţionând că starea de sănătate a militarilor este destul de bună.

Instituţiile de aplicare a legii au deschis un dosar penal în temeiul articolului 258 aliniatul 2 (act de terorism ) din Codul penal al Ucrainei pentru a cerceta cauzele care au dus la producerea acestui incident, a declarat Parchetul General al Ucrainei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel