Un vehicul blindat al forțelor armate ucrainene a trecut peste un dispozitiv exploziv (Foto)

Cristian Soare / 10 iun 2020 / 13:02

Zece militari ucraineni au fost răniți într-o explozie, după ce în cursul zilei de marţi, transportorul blindat în care se aflau a trecut peste un dispozitiv explozibil neidentificat, în regiunea Donețk.

În jurul orei 9:30 a.m., pe 9 iunie 2020, un transportor blindat KrAZ Spartan al Forțelor Armate Ucrainene, fiind ultimul autovehicul care se afla în componenţa unui convoi militar, a trecut peste un dispozitiv exploziv neidentificat în orașul Avdiyivka, regiunea Donețk, precizează agenţia UNIAN şi publicaţia Ukrinform.net.

În urma detonării dispozitivului exploziv, 10 militari ai Gărzii Naționale a Ucrainei, care se aflau în transportorul blindat, au scăpat cu viaţa, suferind răni minore, precizează presa ucraineană, menţionând că starea de sănătate a militarilor este destul de bună.

Instituţiile de aplicare a legii au deschis un dosar penal în temeiul articolului 258 aliniatul 2 (act de terorism ) din Codul penal al Ucrainei pentru a cerceta cauzele care au dus la producerea acestui incident, a declarat Parchetul General al Ucrainei.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy