Un Su-34 al Rusiei, țintit de rachete în Siria (Video)

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Su-34
Su-34

Pe internet a fost publicat un material video în care un avion rus Su-34 ar fi ținta unor rachete. Incidentul ar fi avut loc în Siria, în Idlib.

Imaginile au fost publicate de portalul rus Avia.pro și preluate de Last Defender pe contul de Tweeter, dar și de către cei de la BulgarianMilitary.

Pe imaginile video prezentate, sursa citată afirmă că aeronava Su-34, după ce a efectuat lovituri aeriene în Siria, evită cu succes rachetele lansate împotriva sa. Se afirmă că rachetele au fost lansate de către un sistem portabil de apărare antiaeriană.

Rușii se grăbesc însă să speculeze și acuză că rachetele au fost lansate de către un sistem portabil operat de turci. În materialul video nu se observă decât rachetele și avionul rus. Mai mult, rușii merg mai departe cu acuzele și spun că forțele rebele susținute de Turcia au încercat de trei ori în ultimele ore să doboare aeronave ale Rusiei, dar și un Su-22 al Forțelor Siriene.

Menționăm că Ministerul Apărării de la Moscova nu a comentat incidentul și nici veridicitatea materialului video.

CITEȘTE ȘI: Ultimatumul lui Erdogan expiră. O ofensivă iminentă a Turciei în Siria provoacă panică

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel