Un soldat român a murit într-un accident nefericit petrecut în Poligonul Smârdan

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un militar al Armatei Române a murit în timpul unui exerciţiu militar desfăşurat în poligonul de la Smârdan, în judeţul Galați, potrivit unor surse din Ministerul Apărării, citate de ştiri.tvr.

 

 

Un militar al Armatei Române a murit în timpul unui exercițiu de manevrare a tancurilor. El a fost strivit sub un tanc.

Update, comunicat MApN:

Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a decedat vineri, 18 martie, pe timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați.

Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă. Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața.

În acest moment, Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar Galați, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Militarul avea 35 ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit. Conducerea MApN își exprimă profundul regret pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel