Un român din regiunea Cernăuți a fost ucis în zona conflictului din Donbas

S.I. Catalin |
Data publicării:

Pavel Bilic, un român din satul Costiceni, regiunea Cernăuți, a fost ucis la 16 octombrie 2018 în zona conflictului din Donbas. Potrivit serviciului de presă al Operațiunii Forțelor Unite din estul Ucrainei, Bilic a fost ucis de un lunetist rus, potrivit agenției BucPress.

Pavel Bilic s-a născut în 1980 și a fost înrolat în armata ucraineană în octombrie 2017. Potrivit publicației „Molodyi Bukovineț” din Cernăuți.

De precizat că în ultimii ani, ostașul locuia în regiunea Vinițea.

De precizat că conflictul din estul Ucrainei este printre cele mai grave de după cel de-Al Doilea Război Mondial, din punctul de vedere al numărului de victime, potrivit unui raport publicat de Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare (UN OCHA).

„Conflictul în curs de desfăşurare din estul Ucrainei este unul dintre cele mai grave din Europa de la cel de-Al Doilea Război Mondial. Ca urmare, numărul victimelor continuă să crească. Bombardamentele, incendiile, minele antipersonal, capcanele sau resturile explozive de război rămân principalele cauze ale deceselor în rândul civililor”, se arată în raportul ONU.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel