Un nou batalion de tancuri a fost format în nordul Ucrainei

S.I. Catalin |
Data publicării:

Un nou batalion detașat de tancuri este format în regiunea Chernihiv, nordul Ucrainei, a informat biroul de presă al Comandamentului Operativ Nord al Forțelor Armate ale Ucrainei într-o postare pe Facebook, potrivit 112 UA.

În Chernihiv, în cadrul Comandamentului Operațional „Nord" va fi înființat Batalionul 12 Independent Tancuri - Goncharivske. Noul batalion nu va face parte din Brigada 1 Tancuri - Seversk, desfășurată în regiune, fiind o unitate complet separată, care va fi formată exclusiv de militari angajați pe bază de contract.

În prezent, echipamentele, armamentul și materialele militare sunt încă în plină desfășurare.

Anterior, sursele ucrainene au informat despre constituirea Batalionlui 9 Tancuri - Goncharovsky, Batalionlui 10 Tancuri - Bila Tserkva și Batalionlui 11 Tancuri - Novograd-Volynsky, subordonate Brigăzii 3 Tancuri - Yarmolyntsi (regiunea Hmelnițki) din cadrul Corpului de Rezervă al Forțelor Terestre ucrainene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel