Ucraina a primit din SUA un nou lot de vehicule de luptă HMMWV

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Statele Unite au livrat Ucrainei un nou lot de vehicule de luptă HMMWV. Pe 9 aprilie, cargoul Amazon (IMO 9104263, pavilion Malta) a descărcat în portul Odesa 175 de tone de echipament și tehnică militară, livrate de SUA.

Printre produsele debarcate, reprezentantul dumskaya.net a numărat 15 vehicule militare sanitare și 20 de vehicule de luptă de tipul HMMWV (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, cunoscute în jargonul militar sub denumirea "Humvee"), potrivit BSMAP.

 (w670)

Potrivit dumskaya.net, acesta este cel de-al treilea lot de Humvee-uri care a intrat în Ucraina după începerea conflictului cu Rusia. Primul a fost în 2015, iar al doilea în toamna anului 2017.

Acesta este al treilea lot de HMMWV, care a intrat în Ucraina după începerea războiului. Primul a fost în 2015, al doilea - în toamna anului 2017. În total, SUA au livrat Ucrainei între 230 și 300 de vehicule militare destinate în principal brigăzilor de desant-asalt.

În total, potrivit diverselor surse, americanii ne-au înmânat între 230 și 300 de mașini. Rețineți că aceste vehicule au fost în serviciul armatei ucrainene din 2001. În principiu, sunt echipați cu brigăzi de asalt în aer.

La motorul HMMWV cu 8 cilindri diesel de 6,2 litri și 160 CP Masina este capabilă să accelereze până la 113 km / h, în timp ce consumul de combustibil variaza intre 16 si 23 de litri la 100 km. Masa masinii - 2359 kg, capacitate de transport - doua tone.


DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel