Ucraina a negociat cu Statele Unite extinderea cooperării militare

S.I. Catalin |
Data publicării:
sursa foto: ukrinform.net
sursa foto: ukrinform.net

Delegația concernului Ukroboronprom, asociația întreprinderilor ucrainene din industria militară, au sosit sâmbătă în Statele Unite pentru a discuta despre extinderea aprovizionării cu echipament militar în Ucraina, precum și despre negocierea unor proiecte comune în acest domeniu.

,,Avem întâlniri programate la Departamentul Apărării al Statelor Unite și la Departamentul de Stat al SUA. Acestea se referă, în general, la cooperarea militară, tehnică și industrială între SUA și Ucraina", a declarat directorul general al Ukroboronprom, Pavlo Bukin, într-un interviu acordat corespondentului de la Ukrinform.

El a subliniat că partea ucraineană a adus ,,proiecte specifice în domeniile în care se poate stabili o cooperare".

,,Avem nevoie de produse de înaltă tehnologie ale industriei de apărare din SUA, inclusiv în domeniul razboiului radioelectronic, inteligenței electronice, diverselor dispozitive optice și, bineînțeles, în domeniul armelor defensive", a spus directorul general al Ukroboronprom.

El a confirmat că extinderea livrărilor acestor produse către Ucraina ar fi, de asemenea, discutată.

În plus, a menționat el, Ucraina are nevoie de asistență din partea SUA pentru organizarea internă a producție de muniție.

Recent, o delegaţie de oficiali din Guvernul Ucrainei a efectuat o vizită în Japonia, în cadrul căreia reprezentanții ministerelor Apărării din cele două ţări au semnat un memorandum privind cooperarea și schimburile în domeniul apărării.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel