Trupele ruse de ocupație din Transnistria intenționează să-și suplinească rândurile cu 70 de soldați

S.I. Catalin |
Data publicării:

În 2021, este planificată selectarea a aproximativ 70 de cetățeni pentru Grupul Operațional al Forțelor Ruse din Regiunea Transnistreană a Moldovei (OGRV) pentru serviciul militar prin contract în diferite unități ale formațiunii.

Ca parte a selecției, candidații vor efectua teste pentru evaluarea aptitudinii psihologice profesionale pentru serviciul militar, vor fi supuși unui examen medical la un spital militar din Tiraspol și vor trece examene pentru pregătirea fizică, precizează publicaţia Deschide.md.

În termen de o lună, recruții vor urma un curs intensiv de pregătire combinată a armelor.

În același timp, OGRV va continua să plătească subvenții pentru locuințe și economii pentru personalul militar pentru a aborda problemele legate de trai. Anul acesta, peste 100 de milioane de ruble rusești (1,35 milioane de dolari) vor fi achitate pentru aproximativ 40 de militari care au dobândit dreptul de a primi fonduri pentru achiziționarea de locuințe.

Astăzi, cea mai populară formă de a oferi locuințe permanente în rândul personalului militar rus este o subvenție pentru locuințe. Suma propusă le permite să decidă singuri unde să cumpere sau să construiască locuințe pentru ei și familiile lor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel