Trump, reacție după ce serviciile secrete americane ar fi avertizat că Rusia se implică în realegerea sa

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, sursă foto: The White House Facebook
Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, sursă foto: The White House Facebook

Președintele american Donald Trump a reacționat la informațiile apărute în presă, potrivit cărora Rusia se implică în realegerea sa anul acesta.

Donald Trump a reacționat e Twitter după ce New York Times și Washington Post au scris că dețin informații de la membri ai Congresului american potrivit cărora Rusia se implică în realegerea sa. Oficialii americani ar fi primit aceste informații de la serviciile secrete americane.

Trump a răspuns ironic acestor acuze și spune că e vorba despre o altă campanie de ”fake news”. Amintim că aceleași acuze au fost aduse și în urmă cu patru ani de către democrați, fără să poată fi probate.

"O altă campanie bazată pe dezinformare a fost lansată de membrii democraţi din Congres, care spun că Rusia mă preferă pe mine în faţa candidaților democrați care nu fac nimic și care, de două săptămâni, nu au fost capabili să numere voturile din Iowa. Farsa numărul 7”, a transmis Trump pe Twitter, într-un mesaj ironic, aluzie la problemele mari cu sistemul de vot cu care democrații s-au confruntat la alegerile primare din Iowa.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel