Trageri cu sistemul Ghepard (Video). Batalionului 3 Apărare Antiaeriană Potaisa va pleca în misiune în Polonia

S.I. Catalin / 26 iul 2020 / 18:00

Detașamentul de militari care va pleca în misiune în Polonia va fi evaluat în poligonul militar de la Capu Midia, unde au executat până acum mai multe trageri reale, cu complexul antiaerian Ghepard.

Specialiștii Poligonului Complex de Trageri de la Capu Midia îi evaluează până la sfârșitul lunii iulie pe militarii unui detașament de apărare antiaeriană din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană Potaisa din Turda, care vor pleca la sfârșitul anului în misiune în cadrul Grupului de Luptă din Polonia pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței Nord Atlantice, alături de partenerii americani, britanici și croați, precizează Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană.

Pe baza unor scenarii fictive, militarii au executat până acum mai multe trageri reale, cu complexul antiaerian Ghepard, asupra unor ținte aeriene, atât ziua, cât și noaptea, iar la final au raportat: țintă nimicită!

Pe parcursul activităților, specialiștii Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană au asigurat siguranța tragerilor, evaluarea trupelor, cazarea și masa militarilor.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy