Trageri cu sisteme LAROM în cardul la exerciţiului de luptă BIZONUL NEGRU 20.11. (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
Trageri cu sisteme LAROM. Foto: MApN
Trageri cu sisteme LAROM. Foto: MApN

În perioada 7-11 septembrie, militarii Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL” au participat, în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă SMÂRDAN, la exerciţiul cu trageri de luptă BIZONUL NEGRU 20.11.

Exerciţiul a debutat în data de 7 septembrie, cu executarea unui marș tactic a subunităților Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL”, din cazarma de dislocare la pace în poligonul SMÂRDAN.

Acest exerciţiu a fost un bun prilej pentru militarii Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL” să-şi pună în practică cunoştinţele dobândite în multele ore de instruire, comandanţii să-şi pună în valoare calităţile de lider, iar luptătorii să-şi pună în practică experienţa şi profesionalismul.

Militarii au executat în poligon misiuni specifice artileriei atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, un marş tactic în raionul poligonului, şedinţe de tragere specifice cu armamentul individual de infanterie din dotare.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel