Brigada 1 Mecanizată Argedava a executat trageri pe timp de noapte

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Trageri reale efectuate de Armata României. Sursă foto: MApN
Trageri reale efectuate de Armata României. Sursă foto: MApN

În perioada 24.05-09.06, Brigada 1 Mecanizată "Argedava" participă cu efective și tehnică la exercițiul multinațional "ARGEDAVA 21", conectat la exercițiul multinațional "DACIA 21".

Militarii Batalionului 114 Tancuri "Petru Cercel" au executat trageri pe timp de noapte, în contextul exercițiului "AREDAVA 21".În perioada 24.05-09.06, Brigada 1 Mecanizată "Argedava" participă cu efective și tehnică la exercițiul multinațional "ARGEDAVA 21", conectat la exercițiul multinațional "DACIA 21", se arată într-o postare pe Facebook a Brigăzii de tancuri.

DACIA 21 LIVEX este unul dintre cele mai complexe evenimente de instruire ale Armatei României din ultimele trei decenii care integrează secvențe de pregătire a unor forțe românești, aliate și partenere, în context NATO și al parteneriatului româno-american, deopotrivă.

 

Mai multe imagini din timpul desfășurării acestui exercițiu aici

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel