Știrile zilei: F-35, ținute la sol de o furtună; Tancuri Leopard 2 A7V pentru Armata germană; Rusia înregistrează noi pierderi în Libia

F-35 Lockheed Martin
F-35 Lockheed Martin

DefenseRomania vă prezintă un scurt istoric al celor mai importante știri de miercuri, 23 septembrie.

1. F-35, ținute la sol de o furtună. Olandezii confirmă problemele tehnice pe care americanii le știau deja

La finalul lunii august, șase aeronave de tip B-52 Stratofortress din dotarea US Air Force, au tranzitat spațiul aerian al tuturor celor 30 de țări membre ale NATO din Europa și America de Nord.

 

2.  Faceţi cunoştinţă cu tancul Leopard 2 A7V (Video) | Germania: Aceste tancuri vor fi livrate forțelor armate în anul 2021

Forțele armate germane (Bundeswehr) vor primi mai multe tancuri Leopard 2 A7V, cel mai probabil în anul 2021. Tancurile sunt în prezent testate la Centrul de Tehnologii Militare al Bundeswehr din Meppen, a anunțat ministerul german al Apărării. 

 

3.  Avionul Su-30 care s-a prăbușit în Rusia ar fi fost doborât accidental de un Su-35

Aeronava de vânătoare Su-30 care s-a prăbușit ieri în Rusia în timpul unui zbor de antrenament ar fi fost doborâtă chiar de un ... Su-35 rus.

 

4. Rusia înregistrează noi pierderi în Libia (Foto/Video). Patru membri ai Wagner Group, uciși într-un accident de elicopter ?

Patru membri ai companiei militare private ruse (PMC) Wagner Group, care operează în Libia, în sprijinul Armatei Naționale Libiene (LNA) a mareșalului Khalifa, şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui accident de elicopter în Libia.

 

5. Până să vină în România să producă elicoptere H215M, Airbus își mută în Coreea de Sud producția pentru H155

Airbus va reloca din Franța (Marsilia) în Coreea de Sud linia de producție a elicopterului EC155B1 (modelul H155 al Airbus), procesul urmând a se finaliza anul următor. Acesta este parte a Memorandumului de Înțelegere semnat de Airbus Helicopters și Korea Aerospace Industries (KAI) în 2015.

 

6. Aterizare de urgență a unui F/A-18 Super Hornet după ce motorul a luat foc

Un avion de luptă al US Navy a suferit, în zbor, un incendiu la motor la începutul acestei luni, provocând o aterizare de urgență, au confirmat oficialii americani.

 

7. Cu licitații blocate, bulgarii cumpără 'second hand'. Două nave militare au ajuns sub comanda Sofiei

Dragorul maritim Hr. Ms. Maassluis și dragorul maritim Hr. Ms. Hellevoetsluis au ajuns în Bulgaria, la Varna. Navele au fost cumpărate din Olanda.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel