Tiraspolul continuă să sfideze Chișinăul. Noi aplicații militare în Transnistria

S.I. Catalin |
Data publicării:
armata transnistreană
armata transnistreană

Tiraspolul continuă să sfideze Chișinău. Ieri au demarat antrenamentele așa-numitului stat major al pretinsei armate transnistrene.

Una dintre unitățile militare ilegale din stânga Nistrului a fost ridicată în regim de alertă. Militarii au primit armament și muniții și au fost trimiși într-un loc stabilit de comandament, notează serviciul de presă al așa-zisului Minister al Apărării de la Tiraspol, citat de Deschide.md.

Paralel, separatiștii de la Tiraspol au chemat la antrenament și rezerviștii. Aceștia au fost chemați să se prezinte la unitățile militare unde anterior și-au desfășurat serviciul militar.

Unul dintre comandații din cadrul pretinsului mare stat major al armatei transnistrene a declarat că militarii vor avea exerciții tactice și vor fi obligați să dea normative la trageri din diferite tipuri de armament.

Asemenea exerciții militare au loc în regiunea transnistreană anual, se mai spune în comunicatul pretinsului Minister al Apărării de la Tiraspol.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel