Tancuri israeliene au trecut, pentru câteva ore, frontiera în Liban

Eduard Pascu |
Data publicării:

Tancuri israeliene au trecut de gardul montat la frontiera dintre Israel și Liban și au lansat un proiectil cu fosfor asupra unor poziții libaneze. 

Trei tancuri israeliene au trecut marți de gardul de frontieră care separă Libanul de Israel, potrivit agenției oficiale de știri libaneze, transmite Anadolu.

Agenția a spus că trei tancuri au trecut prin gard în zona orașului Mays al-Jabal. Potrivit aceleiași surse, o bombă cu fosfor a fost trasă de unul dintre tancuri. Nu au fost raportate persoane rănite. Cele trei tancuri s-au retras mai târziu din zonă. Israelul nu a comentat aceste informații.

Gardul de frontieră a fost construit de Israel de-a lungul liniei de frontieră de 79 km dintre cele două țări. Tensiunile dintre cele două state s-au amplificat în ultimele săptămâni.

Citește și: Guvernul Libanului a demisionat în masă în contextul protestelor și presiunilor internaționale

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel