Soldați ai US Army au fost dislocați în Ucraina

Eduard Pascu |
Data publicării:

US Army a trimis în Ucraina 160 de militari din cadrul Brigăzii 32 Infanterie care vor conduce Grupul comun de instruire multinațională Yavoriv, transmite defence blog.

Militarii care participă la instruirea soldaților ucraineni au fost selectați pentru abilitățile lor unice și expertiză într-o varietate de discipline, din cadrul Gărzii Naționale din Wisconsin.

Grupul operativ Juvigny este un grup format de aliații NATO: Canada, Danemarca, Finlanda, Marea Britanie, Lituania și Polonia și se află în Ucraina pentru a ajuta și susține capacitățile de formare ale Forțelor Armate ale Ucrainei, împreună cu creșterea interoperabilității Ucrainei cu NATO.

Misiunea Juvigny face parte dintr-un efort continuu de a contribui la reforma militară pe termen lung a Ucrainei și de a ajuta la îmbunătățirea capacităților interne de apărare. 

Vezi și: NATO a aprobat planul de apărare pentru Polonia şi statele baltice

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel