Soldați ai Batalionului 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei” iau parte la cursul de brevetare mecanici conductori M.L.I. 84M „Jderul”.

S.I. Catalin / 10 sep 2020 / 18:17

În perioada 24 august- 18 septembrie, 26 soldați gradați profesioniști ai Batalionului 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei” Galați iau parte la cursul de brevetare mecanici conductori M.L.I. (maşina de luptă a infanteriei).

Activitatea de instruire se desfășoară pe terenul de instrucție al batalionului, militarii fiind instruiți de către o echipă de mecanici conductori care mai până ieri struneau colosul de oțel al infanteriștilor gălățeni - M.L.I.84M Jderul.

În toată această perioadă, cursanții parcurg un program complex de pregătire ce cuprinde o parte teoretică şi una practică, urmând ca la sfârşitul cursului, aceştia să susţină un examen de absolvire şi brevetare.

Obiectivele cursului nu sunt deloc ușoare, ocuparea unei astfel de funcții - mecanic conductor M.L.I. - impunând un grad ridicat de responsabilitate.

Însușirea noțiunilor de bază, formarea deprinderilor și dezvoltarea capacităților de exploatare a unei astfel de mașini impresionante ca și destinație și gabarit, cunoașterea și înțelegerea foarte clară a tuturor caracteristicilor tehnico-tactice ale mașinii sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte pe care militarii cursanți le au în vedere în tot procesul de instruire pentru absolvirea cursului și dobândirea mult râvnitului brevet.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy