Sistemele de apărare aeriană Pantsir-S au fost depășite de dronele care au atacat baza Hama din Siria

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Comandantul Forțelor Democrate Siriene, după negocierile cu înalți oficiali militari ruși, a convenit să transfere mai multe zone importante aflate sub controlul forțelor kurde sub controlul armatei ruse. În acest timp, forțele ostile regimului sirian au atacat baza Hama, transmite avia.pro.

Forțele care se opun regimului lui Bashar al-Assad și care controlează încă o parte din provincia siriană Idlib au efectuat unul dintre cele mai mari atacuri aeriene asupra bazei militare din Hama, folosind aproximativ 10-12 vehicule aeriene fără pilot echipate cu explozibili.

Autoritățile susțin că atacul a fost respins de sistemul de rachete de apărare aeriană Pantsir-S. Cu toate acestea, o serie de alte surse au raportat că mai multe drone și-au atins țintele și o parte a infrastructurii de la baza aeriană militară a fost distrusă.

 

Vezi și: Rusia ar fi dislocat în Siria peste 30 de sisteme de rachete Pantsir-S 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel