Şeful Forţelor Terestre din Germania: Am marea plăcere să felicit Forţele Terestre Române de ziua lor (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Şeful Forţelor Terestre din Germania, general-locotenentul Alfons Mais, a transmis Forţelor Terestre Române de ziua lor, un mesaj de mulţumire şi apreciere.

,,Stimate domnule general-maior Berdilă, Dragi prieteni, care slujesc în mândrele Forţe Terestre Române, În calitate mea de cel de-al 21-lea şef al Forţelor Terestre Germane, am marea plăcere să felicit Forţele Terestre Române de ziua lor'', a transmis şeful Forţelor Terestre din Germania, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Forţelor Terestre Române.

,,Mediul securităţii colective din Europa a fost încercat cu mult înainte de Covid-19. Pericolele multidimensionale ale potenţialilor adversari, ne forţează să implementăm acţiuni comune de descurajare. O naţiune nu mai poate face faţă acestor sarcini de una singură. Acest lucru a adus naţiunile noastre împreună, că aliaţi în NATO şi UE, dar în special ca gardieni ai istoriei, culturii şi a unui set de valori europene'', a precizat general-locotenentul Alfons Mais.

Şeful Forţelor Terestre din Germania, mulţumit de sprijinul şi susţinerea puternică pe care Armata României a oferit-o Forţelor Terestre Germane din Mali.

,,Cooperarea noastră depăşeşte cu mult problemele noastre de securitate, apărare, politice şi militare. Mă uit cu mândrie la cooperarea de succes în domeniul instruirii şi exerciţiilor dintre Brigada 81 Mecanizată, Batalionul 52 Geniu, trupele române de cercetare şi CBRN şi Forţele de Reacţie Rapidă Germane. Mulţumirile sunt adresate, în special, Armatei Române pentru susţinerea puternică şi de succes a Forţelor Terestre Germane din Mali. Din octombrie anul trecut, militarii germani s-au bazat pe elicopterele dumneavoastră, în special pentru a asigura operaţiuni de evacuare medicală'', a ţinut să precizeze generalul german.


Şeful Forţelor Terestre din Germania şi-a încheiat mesajul prin a preciza că în această perioadă greu încercată de pandemia Coronavirus exista state care încearcă să creeze instabilitate în Europa, prin mijloace de dezinformare hibridă, dar vom reuşi să facem faţa acestor provocări de securitate dacă rămânem uniţi.

,,Aşadar, pandemia Coronavirus demonstrează încă o dată modul în care puterile externe acţionează, încercând să creeze instabilitate în Europa, prin mijloace de dezinformare hibridă. Nu vor reuşi. Uniţi în Europa, vom depăşi această criză'', a precizat Alfons Mais.

Vitejia să fie un element de motivaţie pentru societăţilor noastre

,,Permiteţi-mi să închei, bazându-mă pe Sfântul Gheorghe, despre care se spune că a învins balaurul. Îl sărbătorim pe 23 aprilie, astăzi. Fie ca vitejia să fie un element de motivaţie pentru societăţilor noastre. Cu ajutorul său, armatele noastre îşi vor proteja cu succes pământul patriei'', a transmis general-locotenentul Alfons Mais.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel