Scorpionii Albaștri au vizit Regimentul 15 Apărare Antiaeriană din Polonia (Foto)

S.I. Catalin / 10 sep 2020 / 16:24

În această săptămână, comandantul Detașamentului de Apărare Antiaeriană ,,Scorpionii Albaștri", împreună cu alți trei ofițeri din elementul de comandă al detașamentului au vizitat Regimentul 15 Apărare Antiaeriană din Gołdap, Polonia, la invitația comandantului de regiment, precizează Revista Forţelor Terestre, pe pagina oficială de Facebook.

Pe timpul vizitei, ,,Scorpionilor Albaștri" le-au fost prezentate încăperile istorice ale regimentului și s-au purtat discuții despre instruirea în comun a militarilor români, alături de aliații polonezi.

De asemenea, aceștia din urmă au organizat ateliere în cadrul cărora militarilor români le-au fost prezentate tunurile antiaeriene calibru 23 mm și complexele de rachete antiaeriene ZUR-GROM, POPRAD și KUB (SA-6).

La finalul activității, comandantul Detașamentului de Apărare Antiaeriană ,,Scorpionii Albaștri" a fost invitat să scrie în Cartea de Onoare a regimentului, iar la rândul lui, acesta i-a înmânat comandantului Regimentului 15 Apărare Antiaeriană placheta onorifică a Detașamentului de Apărare Antiaeriană ,,Scorpionii Albaștri", rotația VII.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy