Scorpionii Albaștri au executat un exercițiu de alertare în Polonia

S.I. Catalin |
Data publicării:

Militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană ,,Scorpionii Albaștri” au executat un exercițiu de alertare în Polonia.

Această activitate a avut drept obiectiv antrenarea capacitatății de reacție a subunităților din cadrul detașamentului în vederea alertării, executării marșului, aprovizionării cu muniție, executării manevrei tactice și dislocării în poligoanele Wyreby și Klusy.

În urma executării acestui exercițiu ,,Scorpionii Albaștri” și-au îmbunătățit timpii de reacție privind executarea marșului și ocuparea dispozitivului de luptă de bază și de rezervă. Totodată, acesta a reprezentat și o oportunitate pentru militarii români de a se antrena pentru Bull Run 13, următorul exercițiu de alertare al Grupului de Luptă, a precizat ieri Ministerul Apărării Naţionale, pe pagina oficială de Facebook.

 

,,Scorpionii Albaștri” se pregătesc pentru a executa, pentru a treia oară, trageri antiaeriene în Polonia

 

La începutul acestei săptămâni, ,,Scorpionii Albaștri” au executat un exercițiu de antrenament în teren de nivel baterie, pe durata căruia au executat diferite operațiuni, cu scopul de a se antrena pentru exercițiul cu trageri de luptă reale, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel