"SARMIS 18", exercițiu multinațional: 820 de militari români și britanici

Vladimir Neagu |
Data publicării:

În perioada 8-22 iunie, în zona Brădet – Grohotiș - Trăisteni, se va desfășura exercițiul multinațional "SARMIS 18", condus de Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa".

Aproximativ 820 de militari români și britanici din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte "Sarmizegetusa", Batalionului 47 Comunicații și Informatică „General Nicolae Petrescu" și Batalionului 1 Rifles din Marea Britanie se vor instrui în vederea planificării, executării și evaluării unei acțiuni militare specifice conflictului hibrid și dezvoltării nivelului de interoperabilitate cu forțele statelor membre ale NATO.

Exercițiul multinațional "SARMIS 18" este bazat pe un scenariu fictiv și face parte din Programul de intensificare a instruirii multinaționale la nivel regional (Combined Joint Enhanced Training Programe - CJET).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel