Saab se retrage din programul de submarine pentru India

Eduard Pascu |
Data publicării:

Grupul suedez Saab a luat decizia de a se retrage din programul Proiect 75 (I) India de fabricare a celor șase submarine diesel-electric, transmite Jane.

Reprezentanții companiei au spus că decizia se bazează pe programare și pe riscurile legate de implicarea în politica de „Parteneriat strategic” din India, care necesită construcția locală a unor componente, susținută de tehnologii și cunoștințe transferate de la producătorii străini de echipamente originale.

Un purtător de cuvânt al Saab a spus: „Este o decizie pe care am luat-o datorită cerințelor clientului în ceea ce privește programul de timp și problemele legate de politica de parteneriat strategic, unde există o diferență între capacitatea Saab de a păstra controlul față de obligațiile și de responsabilitățile noastre".

Vezi și: India a primit al doilea submarin din clasa Scorpene

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel