Rusia, demonstrație de forță de Ziua Marinei. Nave de război - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Nave
Nave

Rusia a sărbătorit Ziua Marinei, eveniment la care a fost prezent și Vladimir Putin care a trecut în revistă 40 de nave de război rusești.

Rusia și-a arătat impresionantă putere navală la parada de Ziua Marinei, desfăşurată în largul portului Sankt Petersburg.

Comandantul suprem, Vladimir Putin, a trecut în revistă 40 de nave de război și i-a salutat pe cei peste 4.000 de militari care au luat parte la paradă.

Ulterior Vladimir Putin a lăudat într-un discurs marina militară pentru că a ajuns "la cel mai înalt nivel al pregătirii pentru luptă", informează Pro TV. Parade și show-uri navale au avut loc în toate orașele-porturi și bazele militare maritime ale Rusiei.

Evenimentul a fost marcat și în alte porturi precum Baltiisk sau Sevastopol. Mii de militari, vase de război, submarine sau avioane sau participat la parade spectaculoase pe apă sau în aer.

Ziua Marinei este sărbătorită de Federația Rusă anual, din 1939, în ultima duminică a lunii iulie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel