Rusia a trimis zeci de transportoare blindate pe străzile oraşului Rostov-pe-Don (Video)

S.I. Catalin / 01 apr 2020 / 11:35

Autoritățile ruse au adus mai multe transportoare blindate în oraşul Rostov-pe-Don. Mai mulţi martorii oculari au postat pe rețelele de socializare, pe 30 martie, mai multe videoclipuri în care au surprins deplasarea mai multor convoaie militare.

În cele câteva imagini surprinse de martorii ocular din Rostov-pe-Don, se poat observa convoaie lungi de transportoare blindate ale armatei Federației Ruse care se deplasează pe străzile din oraș, fiind însoțite de mașini de poliție.

,,Și spuneți că oraşul Rostov-pe-Don este 'calm și liniștit' - uitați-vă la acest spectacol. De ce naiba avem nevoie de toate astea - nu înțeleg. Este acest începutul războiului sau ce?" spune unul una dintre personale care a filmat deplasarea unui convoi de transportoare blindate. Serviciul de presă al districtului militar sud al Forțelor Armate ale Federației Ruse a încercat să-i liniștească pe locuitorii oraşului, explicându-le că tehnica militară a fost adusă în Rostov pentru a participa pe 9 mai la parada militară de Ziua Victoriei.

Cu toate acestea, nu se știe de ce au fost aduse atât de multe vehicule militare in orasul Rostov-pe-Don.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy