Rusia a simulat lansarea de rachete tactice Iskander în enclava Kaliningrad, de la Marea Baltică

S.I. Catalin |
Data publicării:

Formațiunile de rachete din Flota Baltică a Rusiei au organizat exerciții în Regiunea Kaliningrad pentru a elimina grupuri subversive ale unui inamic presupus și a desfășura în secret sistemele de rachete tactice Iskander, a informat duminică biroul de presă al Flotei ruse, citat de agenția de știri Tass, informează defence360.eu.

„Unitățile de rachete au practicat eliminarea grupurilor subversive ale unui inamic potențial, depășind terenuri contaminate, diverse blocaje rutiere și alte obstacole. Echipajele de rachete ale Flotei Baltice au îndeplinit o gamă largă de misiuni, inclusiv desfășurarea pe teren în secret a sistemelor de rachete tactice Iskander", a declarat Biroul de Presă într-o declarație publică.

Desfășurarea personalului care operează rachetele a fost realizată cu sprijinul elicopterelor de atac Mi-24 și a avioanelor de vânătoare multirol Su-30SM alocate aviației navale din cadrul Flotei Baltice, care au efectuat exerciții de recunoaștere aeriană și au combătut o serie de atacuri aeriene ale unui inamic potențial. În general, exercițiile au implicat aproximativ 100 de membri ai personalului și 20 de echipamente militare, se arată în comunicat.

„În plus, personalul a exersat îndeplinirea procedurilor în limitele de timp necesare pentru a încărca lansatoarele și a efectua așa-numitele lansări electronice, precum și măsuri pentru camuflarea tactică, inclusiv, protecție chimică, biologică și contra radiațiilor", susține Flota Baltică.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel