Resolute Castle 2018. Exerciţiu multinaţional la Cincu

Mihai Ciobanu / 11 mai 2018 / 07:58
Recrutare - MApN
Recrutare - MApN

Vineri, 11 mai, se deschide exerciţiul multinaţional Resolute Castle 2018 la Cincu, Braşov.

Vineri, 11 mai se deshide la Centrul Naţional de Instruire Întrunită ''Getica'' din Cincu, judeţul Braşov, exerciţiul multinaţional Resolute Castle 2018. 

''Resolute Castle 2018 este un exerciţiu multinaţional la care participă structuri de geniu din Forţele Terestre Române şi din Garda Naţională a statului Carolina de Sud-SUA. Pentru al patrulea an consecutiv, Brigada 10 Geniu ''Dunărea de jos'', sprijinită de structurile de geniu din cadrul Diviziilor 2 şi 4 Infanterie, vor executa, în perioada mai-septembrie, împreună cu militarii americani, lucrări de infrastructură şi amenajare a platformelor de instrucţie în CNII ''Getica'', anunţă Ministerul Apărării Naţionale. 

Potrivit sursei citate, Resolute Castle 2018 îşi propune să crească nivelul interoperabilităţii printr-o instruire continuă şi prin punerea în aplicare a unor soluţii inovatoare la probleme genistice comune. Exerciţiul permite mobilizarea rapidă de forţe şi demonstrarea capacităţii de descurajare într-un mediu complex de securitate.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy