Război Ucraina. Soldați uciși de separatiștii pro-ruși. Val de atacuri în Donbas

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi soldați ucraineni au fost uciși de o mină în cursul zilei de ieri, în timp ce numărul atacurilor forțelor separatiste s-a intensificat. Potrivit rapoartelor de informații, au fost uciși și șase separatiși iar zece au fost răniți.

Doi soldați ucraineni au fost uciși de explozia unei mine în Donbas, în timp ce numărul total de atacuri ale forțelor militare separatiste pro-ruse asupra Armatei ucrainene a crescut, informează unian.info. Doar în ultimele 24 de ore separatiștii au lansat 28 de atacuri.

Totodată, în urma confruntărilor au fost uciși șase separatiști iar aproximativ zece au fost răniți.

"Doi soldați ucraineni au fost uciși într-o explozie a unei mine. Potrivit rapoartelor de informații, șase separatiși și-au pierdut și ei viața iar alți 10 au fost răniți", au informat autoritățile de la Kiev.

Forțele separatiste pro-ruse au deschis focul folosindu-se de lansatoare de grenade, mitraliere și arme de calibru mic în mai multe sate și orașe din Donbas, estul Ucrainei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel