Rachete anti-tanc. Estonia, contract pentru suplimentarea stocului

Darius Muresan |
Data publicării:

Estonia a alocat fonduri pentru achiziționarea de rachete anti-tanc cu rază lungă de acțiune.

Estonia a alocat fonduri pentru achiziționarea de rachete anti-tanc cu rază lungă de acțiune, pentru a-și suplimenta stocurile existente de rachete FGM-148 Javelin și MILAN. În urma anunțului, mai mulți producători se vor lupta pentru contractul pe care Estonia îl va semna.

Potrivit janes.com, care citează o sursă proprie, un purtător de cuvânt al Centrului Estonian pentru Investiții în Apărare, contractul se va ridica la 40 de milioane de euro. Fondurile au fost deja aprobate de către Estonia. „Noile rachete vor fi achiziționate pentru a îmbunătăți capacitatea sistemelor anti-tanc din Estonia”, a precizat oficialul din fosta țară sovietică.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Estonia va achiziționa minimum 18 sisteme de rachete. Contractul va include muniția aferentă, suport tehnic și instruire.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel