Primul sistem S-350 Vityaz a intrat în dotarea Forțelor Aerospațiale din Gatcina în regiunea Sankt Petersburg

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele aerospațiale din Rusia (VKS) au desfășurat primul sistem de apărare aeriană S-350 Vityaz într-un centru de pregătire din Gatcina din regiunea Sankt Petersburg, a anunțat Ministerul Apărării (MOD) într-un comunicat de presă pe 26 februarie, transmite Jane.

"Echipajul sistemului a efectuat deja trageri simulate și au mutat echipamentul într-o nouă locație", a transmis Ministerul Apărării, adăugând că S-350 a efectuat trageri cu muniție reală de rachete ca parte a procedurilor sale de testare.

Primul S-350 a fost înmânat Rusiei la sfârșitul lunii decembrie 2019.

Unitățile de apărare aeriană rusească urmează să primească 144 de lansatoare S-350 înainte de sfârșitul anului 2027. „În cadrul Programului actual de armament de stat pentru 2018-2027, trupele de apărare aeriană VKS vor primi 12 batalioane S-350 cu 12 lansatoare fiecare”, a anunțat Ministerul Apărării.

Vezi și: Rusia a testat cel mai recent sistem de rachete antiaeriene S-350 Vityaz

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel