Rusia a testat cel mai recent sistem de rachete antiaeriene S-350 Vityaz

S.I. Catalin |
Data publicării:

Rusia a anunțat, pe 14 ianuarie, că a testat sistemul de apărare aeriană S-350 , primul de acest fel pentru forța aerospațială rusă. Rusia urmează să-și desfășoare primele unități S-350 în ianuarie 2020. Primele unități au fost livrate forțelor din Regiunea Leningrad în decembrie 2019, potrivit Missilethreat.csis.org şi TASS.

Unităţile de apărare antiaeriană ale Federației Ruse au efectuat primele trageri, într-un poligon din Regiunea Astrakhan, cu noul sistem de rachete antiaeriene S-350 Vitiaz, a declarat ministerul, fără a specifica data la care militari ruşi au executat tragerile.

Ministerului rus al Apărării a anunţat, marţi, ca primul sistem de rachete antiaeriene S-350 va fi, în scurt timp, dislocat permanent în Regiunea Leningrad. În anul 2020, Forțele Aeriene ale Federației Ruse urmează să primească în dotare patru sisteme de rachete antiaeriene S-400 Triumf și șase complexe de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S.

S-350 sunt sisteme de rachete de suprafață, cu rază medie de acțiune. Ele pot atinge ținte aflate pe o rază de 60 de kilometri. S-350 Vityaz este conceput pentru apărarea facilităților administrative și militare ale Rusiei. S-350 include postul de comandă 50K6E, radarele multifuncționale 50N6E și lansatoarele 50P6E cu 12 rachete 9M96E2.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel