Primele două avioane de luptă F / A-18E Super Hornet, în configurația Block III, au ajuns la Marina SUA

S.I. Catalin / 28 sep 2021 / 11:15

Compania Boeing a anunțat, în cursul zilei de ieri, că a livrat primele două avioane de luptă F / A-18E / F Super Hornet, în configurația Block III, către Marina SUA.

Potrivit analiştilor militari ai publicaţiei The War Zone, Marina SUA va folosi aceste aeronave pentru a contribui la finalizarea unui program continuu de consolidare a capabilităţilor sale militare, precum și pentru a sprijini dezvoltarea de noi tactici, tehnici și proceduri militare.

Marina SUA estimează că va trimite primele avioane F / A-18E  Super Hornet, în configurația Block III, către unitățile sale, înainte de sfârșitul anului.

Potrivit companiei Boeing, aceste două avioane de luptă F / A-18E  Super Horne sunt primele dintr-un total de  78 de avioane de nouă producție pe care Marina SUA le-a comandat.

Primele două Block III Super Hornet care vor ajunge la Marina SUA, îi vor ajuta pe piloţi să se familiarizeze cu noile actualizări aduse acestor aeronave, dar mai ales pentru a fi supuse testelor de zbor de pe portavioane.

F/A-18 Block III Super Hornet este cea mai nouă aeronavă cu care va fi înzestrată Marina SUA. Super Hornet reprezintă un pilon important pentru Marina SUA, atât în prezent, cât și în următoarele decenii.

Boeing a primit, în luna martie a anului trecut, un contract de 4 miliarde de dolari pentru a livra către Marina SUA cele 78 de avioane de luptă F / A-18 Block III Super Hornet (61 F / A-18E cu un singur loc și 17 F / A-18 F cu două locuri), toate livrate până în 2024.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy