Polonia va găzduit un exercițiu militar internațional de apărare aeriană

S.I. Catalin / 29 mai 2019 / 15:58

Trupele NATO vor organiza un exercițiu militar în Polonia, numit "Tobruq Legacy - 19", între 3 și 19 iunie, care presupune testarea capacitaţilor sistemelor militare multinaționale de apărare aeriană, transmite portalul de știri Defense24.pl.

Aproximativ 4.800 de militari din Polonia, Germania, Olanda, România, Slovacia, SUA, Republica Cehă și Regatul Unit vor participa la exercițiu și vor fi implicate 1.200 de mijloace tehnice. Conform informațiilor obținute de Defence24.pl este de așteptat ca în timpul manevrelor să fie utilizate, printre altele sisteme de rachete cu rază medie de acțiune Patriot, precum și câteva sisteme cu rază scurtă de acțiune cum ar fi NASAMS, Hawk, Kub sau Osa.

Scopul exercițiului este acela de a demonstra capacitatea sistemelor militare multinaționale de apărare aeriană a NATO de a coopera sub o singură comandă în conformitate cu procedurile Alianței. În timpul antrenamentului, se planifică efectuarea unor manevre la nivelul personalului, precum și exerciții tactice, trageri şi utilizarea diferitelor sisteme de avertizare timpurie.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy