Batalionul 812 Infanterie ,,Bistrița”, amplu exerciţiu militar în poligonul Dorolea (Foto)

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Poligonul Dorolea a fost transformat într-un adevărat câmp de luptă, pe parcursul exercițiilor complexe, la care au participat structurile ISR și militarii Companiei 1 din cadrul Batalionului 812 Infanterie „Bistrița”.

Exercițiile au avut ca obiectiv antrenarea liderilor militari pentru rezolvarea unor situații tactice ce pot apărea în câmpul de luptă, pe timpul acțiunilor defensive. Infanteriștii au exersat procedurile specifice deplasării în câmpul tactic, dezvoltarea, consolidarea și reorganizarea, cu scopul nimicirii forțelor inamice și facilitarea misiunilor ulterioare.

Totodată , militarii structurilor ISR, și-au perfecționat deprinderile în identificarea, localizarea și neutralizarea inamicului folosind atât structurile specializate de cercetare , cât și sistemul UAS.

Vremea potrivnică și ploaia care nu mai contenea, nu a fost un obstacol pentru „Șoimii” noștri , care au demonstrat încă odată că sunt în măsură să-și îndeplinescă misiunea în orice fel de condiții.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel