Perioada de recrutare și selecție a rezerviștilor voluntari - prelungită

Mihai Ciobanu / 21 mai 2018 / 13:23
Recrutare - MApN
Recrutare - MApN

Ministerul Apărării anunţă că a fost prelungit termenul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari. 

A fost prelungită perioada de recrutare și selecție a rezerviștilor voluntari pentru anul 2018, anunţă Ministerul Apărării Naţionale.  Termenul limită pentru depunerea dosarelor va fi la 22 iunie, față de 8 iunie, cum era până în prezent.

Procesul de recrutare a rezerviștilor voluntari se desfășoară în baza Legii nr. 270/ 2015 privind Statutul rezerviștilor voluntari și a Normelor metodologice de aplicare a acesteia. M.Ap.N. a inițiat un proiect de lege pentru completarea respectivului act normativ, document aflat în dezbatere publică pe site-ul instituției militare, în vederea creșterii atractivității serviciului militar în calitate de rezervist voluntar.

Reamintim că, pentru înscrierea în procesul de recrutare și selecție, precum și pentru alte detalii, persoanele interesate se pot adresa centrelor militare județene sau de sector pe a căror rază își au domiciliul, unde vor fi informați cu privire la noutățile în domeniu.

Adresele poștale și datele de contact ale centrelor sunt disponibile pe pagina de internet destinată recrutării, accesând http://recrutare.mapn.ro/index.php.

Numărul de posturi disponibile pentru rezerviștii voluntari în acest an este de peste 3.400, dintre care aproximativ 380 pentru ofițeri, 140 pentru maiștri militari, aproximativ 680 pentru subofițeri și peste 2.200 pentru gradați și soldați.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy