Parașutiști Armata Română. Mihai Fifor, sprijin total: mesaj emoționant

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Fifor
Mihai Fifor

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a fost astăzi în garnizoana Bacău. 

Mihai Fifor a transmis un mesaj de sprijin și admirație pentru parașutiștii Armatei Române. 

”Trupele de parașutiști ale Armatei României au fost și vor rămâne o forță de elită, în care activează cei mai buni, mai puternici și mai eficienți dintre militarii noștri, care se instruiesc permanent pentru desfăşurarea unor acțiuni de însemnătate esențială pentru securitatea României.

Oamenii formați şi specializaţi în această armă au un caracter puternic şi o voinţă de fier. Este exact impresia cu care rămân după ce m-am întâlnit cu personalul Batalionului 630 Parașutiști "Smaranda Brăescu", vizită pe care am făcut-o la fel ca și la aviatorii Bazei 95, alături de Gabriel Vlase, vicepreședintele Camerei Deputaților, de senatorul Dragoș Benea, președintele CJ Bacău, Sorin Brașoveanu, și primarul municipiului, Cosmin Necula.

I-am asigurat pe parașutiștii băcăuani de sprijinul meu necondiționat, așa cum necondiționat este și devotamentul lor față de Patria pe care au jurat să o apere.” a scris ministrul Apărării, Mihai Fifor,  pe Facebook. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel