Pachet de instruire pentru operatorii dronelor UMS Skeldar

Eduard Pascu |
Data publicării:

Producătorul de vehicule aeriene fără pilot cu aripi rotative (UAV), UMS Skeldar a încheiat un parteneriat cu 360iSR pentru a oferi instruire de specialitate și suport pentru platformele sale, au anunțat prntr-un comunicat comun cele două companii, transmite Janes.

Prin acest parteneriat 360iSR oferă asistență specializată, inclusiv instruire specifică pentru operatori. Instruirea va acoperi produsele majore ale asocierii comune între Saab și UMS Aero Group, respectiv drona V-200 și noile V-150.

David Willems, vicepreședinte la UMS Skeldar, a declarat că 360iSR a contribuit deja la antrenarea specialiștilor German Navy și Royal Canadian Navy.

UMS Skeldar oferă trei tipuri de cursuri de instruire, a adăugat Willems: un curs de bază în utilizarea sistemelor; o instruire la nivel de practicant, unde operatorii UAV cu experiență sunt instruiți în utilizarea produselor companiei și o serie de servicii de pregătire mai avansate, care includ suportul în operațiuni. 

Ewen Stockbridge Sime, directorul fondator al 360iSR, a declarat că societatea sa a colaborat cu UMS Skeldar pentru a dezvolta un program de formare care merge de la pre-achiziția produsului și servicii post-livrare și pregătire operațională. Acesta a adăugat că astfel vin în întâmpinarea clienților militari care nu urmăresc doar platforme, ci și un pachet care include suport pentru acestea.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel