Operation Thracian Cooperation 21. Tancurile M1 Abrams şi Leopard 2 A6, exerciţiu comun în Grecia

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Potrivit unui comunicat de presă al Statului Major General al Armatei Elene, de joi 11 până vineri 19 martie 2021, a avut loc exercițiul „Operation Thracian Cooperation 21’’ în poligonul Petrochori-Xanthi din Grecia.

Exercițiul s-a desfășurat cu participarea militarilor americani din Batalionului 2-5 Cavalerie din Brigada 1 Blindată din cadrul Diviziei 1 Cavalerie a  Armatei SUA și unități ale Brigăzii blindate XXV grecești „Regimentul 2 Cavalerie - EFESOS”. 

După cum se poate observa în imaginile postate pe Twitter, militarii americani au participat cu tancuri M1A Abrams şi vehicule de luptă Bradley, alături de tancurile Leopard 2A6 ale Forţelor Terestre Elene.

,,Operation Thracian Cooperation 21’’ este un exercițiu desfăşurat în comun de, în fiecare an, la care participa unități blindate atât din Armata SUA, cât și din Armata Elenă. Armata SUA desfășoară exerciții de formare în cadrul ’’Operation Thracian Cooperation 21’’ pentru a spori interoperabilitatea dintre aliații și partenerii NATO.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel