Noi echipamente pentru parașutiștii americani

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Militarii din cadrul Brigăzii 173 Aeropurtate au primit cele mai noi echipamente mobile Point of Presence (PoP) și Soldier Network Extension (SNE).

Noul echipament este un grup integrat de tehnologii în rețea - radio, senzori, echipamente și software asociate - care va oferi o capacitate integrată de voce și date pentru  întreaga formație de luptă a brigăzii, de la comandant până la soldat. Toți vor avea acces în timp real la toate informațiile de pe câmpul de luptă.

Echipamentul PoP / SNE nou achiziționat va fi testat de parașutiștii armatei americane în timpul exercițiului Saber Junction 2019 în zona de antrenament Grafenwoehr din Germania.

 (w670)

Saber Junction 2019 este un exercițiu care implică aproape 5.400 de militari din 16 națiuni aliate și partenere în zonele de pregătire Grafenwoehr și Hohenfels și se vor desfășura toată luna septembrie în Germania. Antrenamentul este conceput pentru a evalua disponibilitatea Brigăzii 173 aeropurtate să execute operațiuni terestre într-un mediu comun, combinat și să verifice interoperabilitatea cu aliații.

Vezi și: Exercițiul Saber 19 a întărit colabrarea în cadrul Brigăzii Multinaționale Devil

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel