Nicolae Ciucă, vizită la Întreprinderea Optica Română (IOR). Scopul: Implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate

S.I. Catalin |
Data publicării:

Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, a vizitat astăzi Întreprinderea Optică Română (IOR), împreună cu ministrul Virgil Popescu și cu șeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu. În cadrul acestei vizite, subiectul principal pe agendă a fost despre implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate.

Ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă, a precizat într-un scurt comunicat, publicat pe contul personal de Facebook, că pe timpul vizitei la Întreprinderea Optică Română (IOR), în zona facilităților de producție, conducerea întreprinderii a prezentat unele din aparatele optice și accesoriile recent livrate unor structuri din Armata României, precum și o serie de alte produse care ar putea face obiectul înzestrării militarilor romani.

 

Implicarea industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate

 

,,Am purtat cu cei prezenți o discuție pe tema dezvoltării cooperării dintre ministerele economiei și apărării în scopul implicării industriei naționale de apărare în procesul de înzestrare a Forțelor Armate. Investițiile în industria de apărare vor crea noi locuri de muncă, iar un mediu stabil de securitate vă încuraja investițiile în economia românească’’, a precizat ministrul apărării.

,,Atât anul trecut, dar și anul acesta am pus la dispoziția Ministerului Economiei proiecția pe 10 ani a planurilor noastre de înzestrare, astfel încât agenții economici care activează în industria de apărare să-și poată adapta strategiile de dezvoltare la cerințele și nevoile de înzestrare ale Armatei’’, a mai spus Nicolae Ciucă.

IOR este un exemplu de întreprindere care s-a adaptat cerințelor militarilor și care este unul din furnizorii noștri de produse care satisfac nevoile operaționale ale Ministerului Apărării Naționale.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel