Momentul în care un tren încărcat cu tehnică militar a deraiat în Brașov (Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Un vagon care făcea parte dintr-o garnitură feroviară care transporta tehnică militară a deraiat, vineri seară, în apropierea unei staţii de cale ferată din judeţul Braşov. Traficul feroviar se desfăşoară pe un singur fir, relatează News.ro.

Momentul deraierii trenului a fost surprins de un şofer oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. În imaginile postate pe reţelele de socializare se vede că pe platformele vagoanelor se află vehicule militare destinate armatei.

Vehiculele militare nu par să fi căzut de pe platformele pe care erau ancorate în momentul în care vagonul a sărit de pe şine.

,,În această seară, în jurul orei 21.45, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Brasov a fost sesizată cu privire la faptul că, în apropierea Staţiei CFR Beia din judeţul Braşov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, iar, în urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. În prezent se circulă pe un singur fir de cale ferată, dar în scurt timp vagonul va fi repus pe linie şi traficul feroviar se va relua”, au transmis, la solicitarea News.ro, oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel