Ministrul ungar al apărării: Va fi introdus serviciul militar voluntar pentru cei care şi-au pierdut locul de muncă în timpul epidemiei de coronavirus

Cristian Soare |
Data publicării:

Ungaria are nevoie de cât mai mulţi militari instruiţi (profesionişti, cu contracte sau în rezervă) a subliniat, joi dimineaţa, Tibor Benkő, ministrul ungar al apărării, la emisiunea matinală "Bună dimineaţa, Ungaria!" a postului public de radio "Kossuth".

Tibor Benkő a declarat că în ultimele două luni a crescut semnificativ numărul celor interesaţi de apărarea ţării. Forţele armate ungare introduc acum un serviciu militar special voluntar pentru cetăţenii maghiari care şi-au pierdut locul de muncă în timpul epidemiei de coronavirus, pentru a fi angajaţi pe perioada până îşi vor găsi un loc de muncă în viaţa civilă, potrivit Hirado.hu.

Ministrul a subliniat că această formă specială de angajare nu are o perioadă contractuală obligatorie şi poate fi reziliată în orice moment cu acordul comun al părţilor. În timpul serviciului de şase luni, oamenii vor primi 161 000 de forinţi (aprox. 460 de euro) brut pe lună, în plus Forţele Armate Ungare mai asigură un spor de lucru şi masa zilnică, a declarat Tibor Benkő.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel