Militarii români ai Detașamentului de Apărare Antiaeriană au participat la un exercițiu în poligonul Ustka din Polonia

DefenseRomania Team |
Data publicării:

O secție din cadrul Detașamentului de Apărare Antiaeriană ,,Gheparzii Transilvani” a participat alături de partenerii polonezi din Brigada 15 Infanterie Mecanizată la un exercițiu cu trageri reale de luptă, în poligonul din Centrul de Instruire pentru Forțele Aeriene din Ustka, în perioada 12-15 august, precizează MApN într-un comunicat de presă, postat pe pagina oficială de Facebook.

Pe linia de tragere, sistemele antiaeriene Gepard din cadrul contingentului românesc au deschis focul în același timp cu sistemele antiaeriene poloneze asupra avioanelor-țintă radio-telecomandate, iar rezultatele foarte bune obținute în poligonul de la Marea Baltică confirmă încă o dată colaborarea strânsă între aceste structuri și nivelul de instruire atins în cele 5 luni de misiune ale detașamentului român din Polonia.

Începând cu luna aprilie, timp de aproximativ 6 luni, contingentul românesc ,,Gheparzii Transilvani”, structură generată de Batalionul 3 Apărare Antiaeriană ,,Potaissa” se instruiește într-un mediu multinațional alături de aliații grupului de luptă din Polonia, sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel