Militarii americani din Germania, ținta unor atacuri, potrivit unui raport al serviciilor secrete

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Militarii americani staţionaţi în baze din Germania ar putea fi vizaţi de un atac terorist islamist, arată un raport al serviciilor secrete citat de presa americană şi germană. Se pare că ar fi vorba de mitari americani din cadrul bazelor de la Grafenwohr şi Dulmen.

Conform unui raport secret citat de revista Newsweek şi de publicaţiile Bild şi Tag24, potrivit Mediafax, serviciile americane au informaţii despre un atac iminent care ar viza trupele americane din Germania.

"Brigada 66 de informaţii militare a primit informaţii din terţe părţi privind un posibil atac iminent împotriva militarilor americani din bazele Grafenwohr şi Dulmen. Data şi locul exact nu se cunosc", afirmă un oficial american sub protecţia anonimatului.

Conform raportului, atacul terorist ar putea fi comis de un islamist iordanian care locuieşte în Germania. Comandamentul militar american din Europa a confirmat că "a fost identificată o potenţială ameninţare, care este investigată".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel