Mihai Fifor, mesaj de Ziua Eroilor

Sebastian Florea / 17 mai 2018 / 10:20
Mihai Fifor
Mihai Fifor

România modernă înseamnă sacrificiul unor generaţii de eroi este mesajul ministrului Mihai Fifor de Ziua Eroilor.

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a transmis joi un mesaj de Ziua Eroilor, în care subliniază că România modernă a fost realizată prin sacrificiul unor generaţii de eroi care au apărat idealurile naţiunii cu preţul vieţii.

"România modernă, ţara în care ne bucurăm astăzi de libertate şi democraţie, înseamnă sacrificiul generaţiilor de eroi care, nu de puţine ori, au apărat idealurile naţiunii cu preţul vieţii lor. În urma acestora, au rămas familii îndurerate, copiii nemângâiaţi şi o ţară demnă în care trebuie să construim pentru viitorul copiilor noştri. Lor, eroilor căzuţi în războaiele istoriei ori în teatrele de operaţii din prezent, le datorăm respectul nostru. Cu gândul la ei, astăzi, de Ziua Eroilor şi de Înălţarea Domnului, le vom aduce un pios omagiu la monumentele ce le sunt închinate şi în cimitirele în care odihnesc. Glorie eternă Eroilor României!", a scris ministrul Fifor, pe Facebook.

Joi, Ministerul Apărării Naţionale organizează ceremonii militare şi religioase dedicate Zilei Eroilor în toate marile garnizoane din ţară.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy