Marea Neagră: Flota rusă, exerciții de amploare pentru ”respingerea inamicului”

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Peste 30 de nave ale Flotei Ruse la Marea Neagră au fost implicate în exerciţii militare comune pentru descoperirea unor ținte aeriene neidentificate şi de pregătire pentru apărarea antiaeriană şi respingerea unor posibile „atacuri ale inamicului".

Acestea au executat mai multe exerciții de descoperire a unor ținte aeriene necunoscute și de respingere a unui atac aerian al adversarului, atacuri de artilerie și lansări de rachete antiaeriene, în poligoane maritime, la Sevastopol și la Novorossiisk, relatează Agenţia de presă TASS, citată de Radio Chișinău, cu referire la Departamentul de Informații al Flotei.

"Mai mult de 30 de nave ale Flotei Ruse la Marea Neagră, care au dislocare permanentă la bazele maritime de la Sevastopol și Novorossiisk, au participat la exerciții comune", anunţă conducerea Flotei Ruse la Marea Neagră, printr-un comunicat remis sâmbătă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel